ANKARA / ÇANKAYA - Akşemsettin İlkokulu

ÖĞRENİYORUM, OYNUYORUM, YETENEĞİMİ KEŞFEDİYORUM

Projenin amacı, öğrencilerin farklı etkinlikler yaparak kendilerini tanıma ve bu doğrultuda çalışmalar yaparak özgüvenlerinin gelişmesini ve kendilerini fark edebilmelerini sağlamaktır.

Ayrıca toplumsal yaşamın gereği olan değerlerimizi de yapacağımız çeşitli etkinliklerle  vermeyi planlamaktayız.Bunun yanı sıra ihtiyaçları doğrultusunda Web2 Araçlarını öğretip  uygulamalı  olarak  kullanabilme becerilerini  kazanmalarını sağlamak da projenin diğer amaçlarındandır.

Proje amaçlar bölümünde belirtilen kazanımlar doğrultusunda beş ay sürecek şekilde planlanmaktadır. Projemiz Aralık ayında başlayacaktır.Öncelikle öğrencilerin kendilerini daha iyi tanıyıp güçlü ve zayıf yönlerini ortaya çıkarmak ve sosyal yönlerinin gelişmelerine olanak tanıyacak etkinliklerle, çocukların eğlenirken öğrenecekleri uygulamalarla sürdürülecektir. Her ayın sonunda yapılan çalışmalar anketlerle değerlendirilecektir. Bu değerlendirmeler sonucunda yapılan çalışmaların öğrenci üzerindeki  etkileri tesbit edilerek yapacağımız diğer etkinliklerin planlaması yapılacaktır.

TANITIM VİDEOMUZ

ÇALIŞMALARIMIZ